FAQ

Wie?

Ik ben Arjan van Oosterhout, naamgever en eigenaar van Bureau AvO.

Wat?

Bureau AvO is een eenmanszaak. Ik maak journalistieke en commerciële content over e-commerce. Dat doe ik voor uitgevers en voor bedrijven die actief zijn in e-commerce, bijvoorbeeld als leverancier.

Waar?

Bureau AvO is gevestigd aan de Johannes Geradtsweg in Hilversum, op loopafstand van zowel het Media Park als het centrale station.

Beeld en Geluid, Hilversum. Foto: Daria Scagliola en Stijn Brakkee

Wanneer?

Bureau AvO staat per 29 februari 2020 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is op 1 mei dat jaar van start gegaan.

Waarom?

De opening van Bureau AvO is ‘ingegeven door de wens tot zelfverkenning, regie en balans tussen werk en privé’, schreef ik bij de aankondiging van mijn vertrek bij BBP Media.

Arjan van Oosterhout
En waarom moet je bij mij zijn?
Ik weet veel over e-commerce, ik kan goed schrijven en organiseren. Ik heb een uitgebreid netwerk, een neus voor nieuws en oog voor detail. Ben scherp op inhoud, goed met cijfers, creatief en zorgvuldig.

Hoe?

Bureau AvO is beschikbaar voor losse klussen, maar je kunt ook op interim- en/of parttimebasis van mijn diensten gebruik maken. Ook op locatie.

Hoeveel?

Ik werk in de regel op (n.o.t.k.) uurbasis. Het is ook mogelijk om fixed fees overeen te komen voor concrete klussen. Daarnaast kunnen we tarieven afspreken per pagina of per woord.

Andere vraag? Shoot!